F&B Parma gray

Het Engelse Farrow & Ball is met haar 132 prachtige kleuren en karakteristieke, krijtachtige afwerking een begrip. Alle 132 kleuren zijn verkrijgbaar in 7 verschillende afwerkingen, met elk een eigen toepassing en geschikt voor uw hele woning, van binnen tot buiten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,00

Prijs vanaf: € 8,50

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Estate Emulsion
Voor op muren en plafonds (binnen), 70m2 per 5 liter. Glansgehalte: 2%.
De karakteristieke Farrow & Ball look, met een bijzonder krijtachtige, matte afwerking en een weergaloze diepte van kleur.

Modern Emulsion
Voor op muren en plafonds (binnen), 60m2 per 5 liter. Glansgehalte: 7%.
Het ultieme top presterende alternatief voor Estate Emulsion. Het heeft een laag glansgehalte maar is afwasbaar, vlekbestendig en stootvast. Deze finish is ideaal voor gebruik op muren en plafonds in keukens, badkamers, hallen, kinderkamers en andere ruimtes die intensief gebruikt worden.

Estate Eggshell
Voor op hout en metaal, ook radiatoren (binnen), 60m2 per 5 liter.Glansgehalte: 20%.
Een uitermate robuuste en duurzame eggshell afwerking die gemakkelijk schoonveegt en afgenomen kan worden. Door de laagglansgehalte is het ideaal te combineren met Estate Emulsion en Modern Emulsion.

Floor Paint
Voor op hout en beton (binnen), 60m2 per 5 liter. Glansgehalte: 40%.
Deze duurzame verf heeft een klassieke eggshell finish die iedere houten of betonnen vloer binnenshuis tot leven doet komen, inclusief garages en werkplaatsen. Niet geschikt voor buitenshuis.

Full Gloss
Voor op hout en metaal (binnen en buiten), 60m2 per 5 liter. Glansgehalte: 95%.
Uitermate veelzijdig en robuust, een verf die geschikt is voor gebruik op houten- en metalen oppervlakken zowel binnens- als buitenshuis.

Exterior Masonry
Voor op muren (buiten), 60m2 per 5 liter. Glansgehalte: 2%.
Deze verf is zeer slijtvast en geschikt voor gebruik op alle soorten metselwerk. De verf is goed te gebruiken op zowel kalksteen, kalkpleister als vlechtwerk dat met leem is gevuld. Het oppervlak dat beschilderd wordt moet poreus zijn.

Exterior Eggshell
Voor op hout en metaal (binnen en buiten) 60m2 per 5 liter. Glansgehalte: 20%.
Geschikt voor gebruik op zachthout, raamkozijnen, wandbekleding en tuinmeubelen, is duurzaam en flexibel en uitermate goed bestand tegen bladderen en schilferen. Het kan tevens gebruikt worden op traliewerk, hekken, goten meubilair en andere metalen oppervlakken.

Reviews

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: F&B Parma gray

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.