LG Loft white

Het Engelse Little Greene is een authentiek 18e eeuws verf- en behangmerk. Met 191 prachtige kleuren, verkrijgbaar in 10 verschillende afwerkingen, biedt Little Greene een zeer omvangrijke verfcollectie. De verf is uiterst duurzaam, milieuvriendelijk en geschikt voor uw hele woning, van binnen tot buiten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,50

Prijs vanaf: € 10,50

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

Absolute Matt Emulsion
Voor op muren en plafonds (binnen), 14m2 per liter. Glansgehalte: 2%.
Door meer pigment en kwalitatieve grondstoffen heeft deze muurverf een ongeëvenaarde diepte in kleur en een kalkachtige matte afwerking.

Intelligent Matt Emulsion
Voor op muren en plafonds (binnen), 14m2 per liter. Glansgehalte: 5%.
Dit is het alternatief voor Absolute Matt Emulsion, ideaal voor gebruik op muren en plafonds in keukens, badkamers, hallen, kinderkamers en andere ruimtes die intensief gebruikt worden. Deze 100% acrylaatverf is 15 maal sterker dan een gewone matte muurverf en is bovendien goed schoon te houden.

Intelligent Eggshell
Voor op hout, metaal en radiatoren (binnen), 14m2 per liter. Glansgehalte: 20%.
Een uiterst robuuste en duurzame eggshell afwerking op waterbasis. Door de mat-glanzende afwerking is deze verf ideaal te combineren met Absolute- en Intelligent Matt Emulsion.

Intelligent Gloss
Voor op hout en metaal (binnen en buiten), 14m2 per liter. Glansgehalte: 85%.
Deze geurarme, sneldrogende hoogglans is geschikt voor het verven van o.a. radiatoren, keukens, deuren en kozijnen.

Masonry Paint
Voor op muren (buiten), 13m2 per liter. Glansgehalte: 5%.
Deze milieuvriendelijke en zeer duurzame verf heeft een kalkachtige matte afwerking en is te gebruiken op baksteen, natuursteen en gepleisterde muren. De verf is zeer goed bestand tegen vuil en heeft een anti-schimmel werking. Met de buitenverf van Little Greene bent u verzekerd van 15 jaar kwaliteit, voordat herschilderen is vereist.

Intelligent Exterior Eggshell
Voor op hout (buiten), 14m2 per liter. Glansgehalte: 15%.
Deze vrijwel reukloze verf trekt diep door in het hout. Het remt schimmels en algengroei, is weerbestendig en volledig afwasbaar. De verf is ook te gebruiken op voorbehandeld metaalwerk. Kortom, de beste keuze voor buitenschrijnwerk.

Tom's Oil Eggshell
Voor op hout en metaal (binnen en buiten), 14m2 per liter. Glansgehalte: 15%.
De aangewezen afwerking volgens één van Little Greene's meest ervaren specialisten. Deze geurarme olie gedragen verf is zeer duurzaam en heeft een mat-glanzende afwerking. Bovendien is de verf goed bestand tegen vocht, vlekken en algemene slijtage en gebruikssporen.

Oil Eggshell
Voor op hout en metaal (binnen en buiten), 14m2 per liter. Glansgehalte: 20%.
Deze geurarme olie gedragen verf is duurzaam en heeft een mat-glanzende afwerking. Bovendien is de verf goed bestand tegen vocht, vlekken en algemene gebruikssporen.

Oil Gloss
Voor op hout en metaal (binnen en buiten), 15m2 per liter. Glansgehalte: 85%.
Deze geurarme olie gedragen verf is zeer duurzaam en heeft een mooie volle hoogglanzende afwerking die uitstekend bestand is tegen vocht, vlekken en algemene gebruikssporen.

Floor paint
Voor op hout en beton (binnen), 14m2 per liter. Glansgehalte: 50%.
Het verven van de vloer is een eenvoudige en drastische manier om de sfeer van een ruimte te veranderen. Deze vloerverf heeft een slijtvaste en half glanzende afwerking en is volledig afwasbaar. Dit product maakt gebruik van een ECO OLIE recept, geformuleerd met behulp van natuurlijk voorkomende plantaardige oliën.

Reviews

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: LG Loft white

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.